Jaarrapport 2015

Hieronder vindt u het jaarrapport van COVRA over 2015. Zoals voorgaande jaren geeft het verslag een integraal beeld van de activiteiten in het afgelopen jaar en bevat het zowel een MVO-verslag als de jaarrekening. De opzet van het rapport is gewijzigd ten opzichte van vorige jaren door de behandelde onderwerpen af te stemmen op de wensen van stakeholders. In een enquÍte is aan stakeholders gevraagd wat de ëmateriÎle onderwerpení voor de verslaglegging zijn.  De belangrijkste materiÎle onderwerpen zijn in het jaarrapport behandeld. Deze onderwerpen zijn:

- Voldoen aan wet- en regelgeving (kwaliteit en milieu)
- ContinuÔteit en beschikbaarheid
- Transparantie en communicatie
- Veiligheid
- Beveiliging

Hieronder vindt u het jaarrapport van COVRA over 2015. Zoals voorgaande jaren geeft het verslag een integraal beeld van de activiteiten in het afgelopen jaar en bevat het zowel een MVO-verslag als de jaarrekening. De opzet van het rapport is gewijzigd ten opzichte van vorige jaren door de behandelde onderwerpen af te stemmen op de wensen van stakeholders. In een enquête is aan stakeholders gevraagd wat de 'materiële onderwerpen' voor de verslaglegging zijn. De belangrijkste materiÎle onderwerpen zijn in het jaarrapport behandeld. Deze onderwerpen zijn:

  • Voldoen aan wet- en regelgeving (kwaliteit en milieu)
  • Continuïteit en beschikbaarheid
  • Transparantie en communicatie
  • Veiligheid- Beveiliging

Klik op een van de hoeken van de pagina's om de pagina's om te slaan. Een .pdf van het jaarverslag kunt u hier downloaden.