Expositie "Niet voor het oprapen"

“????” Is dit wat u overkomt bij het lezen van deze titel? Laat u dan nog meer verrassen door een bijzondere tentoonstelling in de hal van het kantoorgebouw van COVRA, de Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval. Drie kunstenaars werkend in Vlissingen tonen hun wereld: Eddy Quite, Leo Silvius en Tjeerd Brakema. Veelzijdige kunstenaars, niet alleen schilder of keramist, maar ook violist, schrijver en dichter. Prachtige, meest kleurrijke landschappen, organisch vloeiende keramische objecten en abstract-expressionistische schilderijen. Ja, hun werk ligt voor het oprapen in Vlissingen en van 27 juni tot 24 september ook bij COVRA.

Het loont dubbel en dwars de moeite om eens naar het industrieterrein Vlissingen-Oost  te komen voor deze tentoonstelling. Al vele jaren worden door COVRA tentoonstellingen georganiseerd onder de noemer “de Kunst van het Bewaren”. De primaire, maatschappelijke taak van COVRA is om ervoor te zorgen dat radioactief afval geen schade berokkend aan mens en milieu: wij verstaan de kunst van het bewaren van dit afval. Als we naast die taak ook op een andere manier een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren, zoals met deze tentoonstellingen, dan doen we dat graag. Wij nodig u van harte uit voor de vernissage op 27 juni om 15:30 uur, maar natuurlijk kunt u ook daarna de tentoonstelling op werkdagen bezoeken.

Jan Boelen, Hans Codée

Adresgegevens

COVRA N.V.
Spanjeweg 1
4455 TW Nieuwdorp

Havennummer 8601
Industrieterrein
Vlissingen-Oost

E-mail: info@covra.nl
Tel: +31(0)113 616 666 Fax: +31(0)113 616 650

Contact