Wetenschapsdagen bij COVRA: 15 & 22 oktober

Zaterdag 4 oktober is COVRA te vinden in de Zeeuwse Bibliotheek. Tussen 10:00 uur en 16:00 uur kun je door middel van leuke activiteiten tijdens deze veel leren over radioactiviteit en radioactief afval. Zo kan je radioactiviteit meten en is er een wedstrijd waarbij je zo snel mogelijk de COVRA werkkleding moet aantrekken.

Zaterdag 4 oktober is COVRA te vinden in de Zeeuwse Bibliotheek. Tussen 10:00 uur en 16:00 uur kun je door middel van leuke activiteiten tijdens deze veel leren over radioactiviteit en radioactief afval. Zo kan je radioactiviteit meten en is er een wedstrijd waarbij je zo snel mogelijk de COVRA werkkleding moet aantrekken.
COVRA
Ben je zó geïnteresseerd geraakt in COVRA, radioactiviteit en radioactief afval? Kom dan naar de ‘Wetenschapsdagen’ op 15 en 22 oktober. Tijdens deze middagen, van 13:00 uur tot 17:00 uur, worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Zo vindt er voor de jongere bezoekers een speurtocht plaats en kunnen zij ook raketschieten. Verder is er de 3D-film bedrijfsfilm die bekeken kan worden. In deze film laat Bas Muys zien wat COVRA is en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Ook kan er deelgenomen worden aan één van de rondleidingen door de opslaggebouwen, waar het radioactieve afval van dichtbij bekeken kan worden.
Aanmelden
Aanmelden voor deze middagen kan via dit aanmeldformulier. Wanneer er deelgenomen wordt aan één van de rondleidingen is het verplicht om minimaal vijf dagen voor het bezoek aan te melden via hetzelfde formulier. Daarnaast is het meenemen van legitimatie tijdens de ‘Wetenschapsmiddagen’verpl
COVRA

Ben je zó geïnteresseerd geraakt in COVRA, radioactiviteit en radioactief afval? Kom dan naar de ‘Wetenschapsdagen’ op 15 en 22 oktober. Tijdens deze middagen, van 13:00 uur tot 17:00 uur, worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Zo vindt er voor de jongere bezoekers een speurtocht plaats en kunnen zij ook raketschieten. Verder is er de 3D-film bedrijfsfilm die bekeken kan worden. In deze film laat Bas Muys zien wat COVRA is en welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. Ook kan er deelgenomen worden aan één van de rondleidingen door de opslaggebouwen, waar het radioactieve afval van dichtbij bekeken kan worden.

Aanmelden

Aanmelden voor deze middagen kan via dit aanmeldformulier. Wanneer er deelgenomen wordt aan één van de rondleidingen is het verplicht om minimaal vijf dagen voor het bezoek aan te melden via hetzelfde formulier. Daarnaast is het meenemen van legitimatie tijdens de ‘Wetenschapsmiddagen’ verplicht.

 

 

Inpressie 15 oktober:

Adresgegevens

COVRA N.V.
Spanjeweg 1
4455 TW Nieuwdorp

Havennummer 8601
Industrieterrein
Vlissingen-Oost

E-mail: info@covra.nl
Tel: +31(0)113 616 666 Fax: +31(0)113 616 650

Contact