Expressie in Brons en Kleur

Prachtig en krachtig coloriet; vloeiend en boeiend lijnenspel.

Twee Zeeuwse kunstenaressen tonen hun werk bij COVRA. Iny den Engelsman en Margreeth Bronke. Beiden worden geïnspireerd door het belangrijkste dat we om ons heen kunnen zien: de mens en de natuur. Organische vormen in de schilderijen van Iny en in de bronzen en het keramiek van Margreeth. Een harmonieuze combinatie, te zien in de hal van het kantoorgebouw van COVRA.
 
De mens en de natuur staan ook centraal in het werk van COVRA. Het is onze taak om er voor te zorgen dat het radioactieve afval dat in Nederland ontstaat daarvoor geen bedreiging vormt. Uitdagend dat twee ogenschijnlijk verschillende werelden zo bij elkaar kunnen komen.
 
Een prachtige en boeiende tentoonstelling waarvoor wij u graag uitnodigen. De vernissage vindt plaats op 16 januari 2015 om 15:30 uur, maar natuurlijk bent u ook op een ander tijdstip van harte welkom.

Adresgegevens

COVRA N.V.
Spanjeweg 1
4455 TW Nieuwdorp

Havennummer 8601
Industrieterrein
Vlissingen-Oost

E-mail: info@covra.nl
Tel: +31(0)113 616 666 Fax: +31(0)113 616 650

Contact