Dialoog tussen Dynamiek en Rust

Met het licht van de lente een nieuwe kleurrijke tentoonstelling bij de Centrale Organisatie Voor Radioactief afval.
Schilderijen van Carmen Milhous-Arendt en van Mathisse Arendsen gecombineerd met beelden van Loes Müller. Bindend element in het werk van deze drie kunstenaars is de mens. Menselijke figuren gehouwen uit speksteen of albast, koude stenen die na de strijd met Loes aaibaar en zacht worden. De menselijke gedaanten van Carmen tonen interactie met elkaar in een omgeving die harmonieus, poëtisch en kleurrijk is. Haar werk is een perfecte match met de lente.  Het werk van Mathisse is complexer. Er zijn omhelzingen, de handen van de schepper, uitersten in vorm en kleur. Uitdagingen voor een discussie met de kijkers. 
Met u dus, want wij nodigen u van harte uit voor deze prachtige tentoonstelling. 
De vernissage vindt plaats op vrijdag 10 april 2015 om 15:30 uur, daarna kunt u de tentoonstelling op werkdagen bezoeken tussen 8:30 en 17:00 uur.

Met het licht van de lente een nieuwe kleurrijke tentoonstelling bij de Centrale Organisatie Voor Radioactief afval. Schilderijen van Carmen Milhous-Arendt en van Mathisse Arendsen gecombineerd met beelden van Loes Müller.

Bindend element in het werk van deze drie kunstenaars is de mens. Menselijke figuren gehouwen uit speksteen of albast, koude stenen die na de strijd met Loes aaibaar en zacht worden. De menselijke gedaanten van Carmen tonen interactie met elkaar in een omgeving die harmonieus, poëtisch en kleurrijk is. Haar werk is een perfecte match met de lente.  Het werk van Mathisse is complexer. Er zijn omhelzingen, de handen van de schepper, uitersten in vorm en kleur.

Uitdagingen voor een discussie met de kijkers. Met u dus, want wij nodigen u van harte uit voor deze prachtige tentoonstelling. De vernissage vindt plaats op vrijdag 10 april 2015 om 15:30 uur, daarna kunt u de tentoonstelling op werkdagen bezoeken tussen 8:30 en 17:00 uur.

Adresgegevens

COVRA N.V.
Spanjeweg 1
4455 TW Nieuwdorp

Havennummer 8601
Industrieterrein
Vlissingen-Oost

E-mail: info@covra.nl
Tel: +31(0)113 616 666 Fax: +31(0)113 616 650

Contact