Onderweg

Kunstenaars zijn onderweg. Zoekend om precies dat weer te geven dat hun gevoel of stemming van dat moment verbeeld. 

Nathalie van Terheijden, in 2013 de winnares van de landelijke wedstrijd ìSchilderij van het jaarî, exposeert vanaf 30 september bij COVRA.
Nathalie schildert al van jongs af aan en is in 2008 gaan studeren aan de Koninklijke Academie voor schone kunsten in Antwerpen. Op aanraden van docenten van de academie stuurde ze haar schilderij ìonderwegî in, bij eerdergenoemde wedstrijd. Uit 1250 uitzendingen koos een vakjury bestaande uit directeuren van diverse musea en kunstcritici haar werk als ìSchilderij van het jaarî.
De prijs werd uitgereikt door Joop Daalmeijer, de voorzitter van de raad van cultuur, in het Jan van de Togt museum in Amstelveen, waar het werk ook enige tijd geÎxposeerd is geweest. Opmerkingen van de jury: ìDe nummer 1 stak er echt met kop en schouders bovenuit.î
Een betere aanbeveling dan dit jury-oordeel is nauwelijks denkbaar als aanbeveling om de tentoonstelling van Nathalie Van Terheijden te komen bekijken. Graag nodigen we u daarom uit om de vernissage bij te wonen, die plaats vind op 30 september om 15:30 uur, maar natuurlijk bent u ook daarna op werkdagen tot 21 december van harte welkom. 
Namens de directie van COVRA
Jan Boelen en Hans CoKunstenaars zijn onderweg. Zoekend om precies dat weer te geven dat hun gevoel of stemming van dat moment verbeeld. Nathalie van Terheijden, in 2013 de winnares van de landelijke wedstrijd 'Schilderij van het jaar', exposeert vanaf 30 september bij COVRA.

Nathalie schildert al van jongs af aan en is in 2008 gaan studeren aan de Koninklijke Academie voor schone kunsten in Antwerpen. Op aanraden van docenten van de academie stuurde ze haar schilderij 'onderweg' in, bij eerdergenoemde wedstrijd. Uit 1250 uitzendingen koos een vakjury bestaande uit directeuren van diverse musea en kunstcritici haar werk als 'Schilderij van het jaar'.De prijs werd uitgereikt door Joop Daalmeijer, de voorzitter van de raad van cultuur, in het Jan van de Togt museum in Amstelveen, waar het werk ook enige tijd geëxposeerd is geweest. Opmerkingen van de jury: 'De nummer 1 stak er echt met kop en schouders bovenuit'. Een betere aanbeveling dan dit jury-oordeel is nauwelijks denkbaar als aanbeveling om de tentoonstelling van Nathalie Van Terheijden te komen bekijken.

Graag nodigen we u daarom uit om de vernissage bij te wonen, die plaats vind op 30 september om 15:30 uur, maar natuurlijk bent u ook daarna op werkdagen tot 21 december van harte welkom.

Namens de directie van COVRA

Jan Boelen en Hans Codée 

Adresgegevens

COVRA N.V.
Spanjeweg 1
4455 TW Nieuwdorp

Havennummer 8601
Industrieterrein
Vlissingen-Oost

E-mail: info@covra.nl
Tel: +31(0)113 616 666 Fax: +31(0)113 616 650

Contact