TWEE in de prijzen

De korte speelfilm "TWEE" van Eddie Bimmel, die afgelopen zomer bij COVRA is opgenomen, is door de jury unaniem gekozen als winnaar van Filmstarz. Na negen maanden werk aan de productie, was gisteravond de film daadwerkelijk te zien op het grote witte doek in een volle zaal 1 van Cinecity. De jury gaf Eddie Bimmel een prachtig jury rapport, waarin onder andere de prachtige belichting, de vloeiende overgangen en het surrealistische verhaal werden geroemd. COVRA feliciteert Eddie van harte met dit mooie resultaat.

Filmstarz is een project van de Stichting CAVAK. De stichting helpt elk jaar drie aankomende, Zeeuwse regisseurs hun eerste korte film te maken. De stichting geeft de regisseurs acht maanden lang coaching en begeleiding, de benodigde apparatuur en een kleine financi bijdrage. De rest van de kosten moet gedekt worden door sponsors en donaties. COVRA stelde haar kantoorruimte graag beschikbaar voor de film TWEE, hielp hen aan diverse attributen en zorgde voor de lunches voor de cast en crew.

Adresgegevens

COVRA N.V.
Spanjeweg 1
4455 TW Nieuwdorp

Havennummer 8601
Industrieterrein
Vlissingen-Oost

E-mail: info@covra.nl
Tel: +31(0)113 616 666 Fax: +31(0)113 616 650

Contact