Zee van Inspiratie

In de hal van het kantoorgebouw van COVRA, de Centrale Organisatie Voor radioactief Afval, zijn vanaf 31 augustus tot en met 26 september 2018 schilderijen te zien van Charlotte Beunders.
Zij laat zich voor haar schilderijen inspireren door de Zeeuwse onderwaterwereld. Een wereld van verborgen schoonheid, die alleen ontdekt wordt als je haar opzoekt.

Een veelheid aan miniatuurtjes, zoals die tussen wieren, schelpen, vissen en zeeanemonen gevonden kan worden. Associatieve beelden, die ook weer gezichten, menselijke figuren en diervormen oproepen. Verrassend heldere kleuren naast ingetogen bruingroen waterleven. Voor velen een onbekende wereld, die alleen de kleine groep van duikers en snorkelaars kent. Daar ligt een parallel met de wereld van het radioactieve afval, een wereld die ook voor velen onbekend is.

Graag wil COVRA u uitnodigen voor deze tentoonstelling, waarbij u de kans krijgt om iets te ontdekken van die andere werelden, die soms verborgen lijken. De vernissage vindt plaats op 31 augustus 2018 om 15:30 uur, maar natuurlijk bent u ook gedurende andere werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur van harte welkom.

Namens de directie van COVRA N.V.
Jan Boelen en Hans Codée

Adresgegevens

COVRA N.V.
Spanjeweg 1
4455 TW Nieuwdorp

Havennummer 8601
Industrieterrein
Vlissingen-Oost

E-mail: info@covra.nl
Tel: +31(0)113 616 666 Fax: +31(0)113 616 650

Contact