Retrospectief II

Met “Retrospectief II”, Kunstblik 1990-2018 toont Regi van Driel een overzicht van haar werk: tekeningen en schilderijen. De tentoonstelling is een logisch vervolg op haar eerdere tentoonstelling “Retrospectief I” die de periode 1990 tot 2012 omvatte en in galerie Revolutions 100.000.000 etc. te zien was.

Haar tekeningen zijn meestal zwart-wit met soms een klein beetje kleur. De tekeningen ontstaan spontaan en tonen een grote expressiviteit. Vooral mensen maar ook de natuur zijn inspiratiebronnen. Ze toont de buitenkant, maar onderzoekt ook wat er achter zit of zou kunnen zitten. Haar olieverf/acrylschilderijen daarentegen tonen landschappen in een abstracte vorm met eenzelfde spontaniteit en expressiviteit en nu volop met kleur, vaak juist felle kleuren.

Retrospectief, terugkijkend. Een bijzonder thema voor een tentoonstelling bij COVRA, de Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval, want COVRA kijkt juist extreem ver vóóruit in de zorg voor het radioactieve afval. Tenminste 100 jaar veilige opslag in Zeeland en daarna honderdduizenden jaren veilig in de diepe ondergrond. Verleden, heden en toekomst, COVRA nodigt u graag uit voor de vernissage op 12 april, maar u bent ook daarna tot 26 juni van harte welkom op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

Jan Boelen, directeur COVRA N.V.
Hans Codée

Adresgegevens

COVRA N.V.
Spanjeweg 1
4455 TW Nieuwdorp

Havennummer 8601
Industrieterrein
Vlissingen-Oost

E-mail: info@covra.nl
Tel: +31(0)113 616 666 Fax: +31(0)113 616 650

Contact