Natres-oefening bij COVRA

Van 5 tot en met 7 september aanstaande vindt er een 50-uurs-oefening van het Korps Nationale Reserve (Natres) plaats op het terrein van COVRA. De beveiliging en bewaking van het terrein zal gedurende die dagen door Natres-manschappen uitgevoerd worden; overdag en ’s nachts. De oefening op het terrein van COVRA begint op donderdagavond en duurt tot zaterdagmiddag. Gedurende die periode zullen de manschappen diverse oefenscenario’s doorlopen, waarvan er enkele ook zichtbaar zullen zijn voor de directe omgeving. De oefening staat in het teken van gebiedsbewaking en -beveiliging en heeft geen nucleaire invalshoek. Zowel voor COVRA als voor Natres is het van belang om regelmatig in de praktijk te kunnen oefenen om vaardigheden op peil te houden en ervaring op te kunnen doen met uiteenlopende situaties.

Adresgegevens

COVRA N.V.
Spanjeweg 1
4455 TW Nieuwdorp

Havennummer 8601
Industrieterrein
Vlissingen-Oost

E-mail: info@covra.nl
Tel: +31(0)113 616 666 Fax: +31(0)113 616 650

Contact